Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri Yörükoğlu Süt ve Ürünleri Üretim Tesisine Teknik Gezi Düzenledi

Antalya'mızın en köklü okullarından biri olan Dumlupınar Ortaokulu'nun Değerli Öğretmen ve Öğrencilerini, Antalya Organize Sanayi Bölgesi 3.Kısımda bulunan Türkiye'nin en Modern üretim tesislerinden biri olan Fabrikamızda misafir ettik.

Bizlerin bilgi, tecrübe ve emekleri ile yaptığımız bu modern süt ürünleri üretim tesisimiz, öğretmenlerimizin bize öğrettikleri aktardıkları eğitim ve öğretimin sonucudur. Toroslar' ın temiz ve sağlıklı ortamında yaşayan Yörüklerin ürettiği sütlerin değerini yıllar önce keşfeden Yörükoğlu olarak, bu sütlerden üretilen ayrandan yoğurda, peynirden tereyağına kadar geniş bir lezzet yelpazesinin üretiminin nasıl yapıldığını işin mutfağında, kaynağında geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrenci kardeşlerimizle paylaşmanın onlara rol model olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Bir milletin ilerlemesindeki temel taş çocuklardır! Çocuklara gereken değeri verirseniz, ilgiyi, şefkati gösterirseniz, onlar da bir gökkuşağı edasıyla geleceği renklendireceklerdir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi KABUL EDİYORUM